Vinkkejä siitä, miten maksaa takaisin teidän opintolainoja

0
Arvostele artikkeli

Onko sinulla mennä kouluun, tai vain mennä ulos, tai ovat jo alkaneet maksaa pois teidän opintolainoja, joten on tärkeää, että voit pitää itsesi raiteilleen. Tämä tarkoittaa välttää maksuja, ylimääräisiä korkokuluja, pitää maksut – tasolla, ja suojautua luotto. Tutustu alla vinkkejä, joiden avulla voit pysyä vahvempi teidän opintolainoja ja muista, että maksut ovat sinun vastuullasi ja olet paras ystäväsi, kun se tulee tähän.

ekstraluotto-banner

  1. Seurata, kuinka paljon olet velkaa: Se on tärkeää seurata lainanantaja, määrä, tila ja takaisinmaksu on kunkin laina sinulla on.
  2. Tietää, kun täytyy maksaa: Eri lainat on erilaisia aikoja, jotka vaativat takaisinmaksua. Kun aika on mennyt jo kuukausi, joten on aika maksaa. Nämä kaudet yksityisille opiskelija vaihdella, joten tarkista låneutgivare saada lisää. Älä missaa maksaa ensimmäisen laskun!
  3. Puhua teidän pankki tai lainanantajan: Kun se on aika voit siirtää tai muuttaa numeroita tai sähköposti, ilmoita låneutgivare suoraan. Avata ja lukea jokaisen sähköpostin saat, paperilla tai verkossa – mitään liittyvät teidän opintolainoja. Älä sivuuttaa teidän låneutgivare, jos renkaat syystä. En välitä, jos laskut voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Ja voi olla kauaskantoisia seurauksia.
  4. Sinulla on vaihtoehtoja: Jos sinulla on ongelmia maksaa laskujaan, koska olet työtön, tai jos olet odottamattomat kulut, muista, että on olemassa vaihtoehtoja, miten voit hallita teidän opintolainoja. On olemassa tapoja, joilla voit muuttaa päivämäärää, kun sinun täytyy maksaa lainat, tai väliaikaisesti siirtää pois oman lainan takaisinmaksun. Keskustele låneutgivare neuvoja ja parhaita vaihtoehtoja teidän tilanteessa.
  5. UNDIVK MYÖHÄÄN MAKSUT! Välittämättä teidän opintolainoja voi olla vakavia ongelmia, jotka voivat kestää eliniän. Maksa voi johtaa muistiinpanoja ja pisteet in luotto historia. Oletko tämän, sinulla on vaikeaa aikaa saada uusia lainoja, vuokrata auton tai vastaavia. Voit myös saada seistä pois kalliita maksuja seurauksena myöhemmin maksut. Yksityisten lainat, niin tämä voi tapahtua paljon nopeammin, ja voi lyödä kaikki ihmiset, jotka allekirjoittivat laina. Keskustele låneutgivare suoraan, jos tiedät, että sinulla on ongelmia maksaa takaisin.
Share.

About Author

Comments are closed.