Välttämättömyystarvikkeita, ja säästää rahaa

0
Arvostele artikkeli

Nykymaailmassa pengarelände ja epävarmuutta, se on erittäin tärkeää ymmärtää, mitä välttämättömyys on ja mitä asioita on kiva olla. Ensinnäkin, se on perusasiat elämä itse…

1. Ilman

Yksinkertainen todella, jos sinulla ei ole ilmaa hengittää, et hengissä enemmän kuin viisi tai kuusi minuuttia, se on aikalailla välttämättömyys.

2. Vettä

Keskimäärin terve ihminen voi mennä noin kolme päivää ilman minkäänlaista nestettä, ennen kuin ne kuolevat nestehukkaan.

3. Ruoka

Sanotaan, että mies voi selvitä noin kolmekymmentä päivää ilman ruokaa niin kauan kuin he ovat terveitä ihmisiä, mutta haluaisin todella kokeilla sitä.

Luulen, että siellä on neljännen elämän välttämättömyys. Että sanoisin, että on sielu, ilman sitä emme olisi vaellella päämäärättömästi tällä planeetalla ilman mitään todellista tarkoitusta, kuin kala hyppää pois vedestä. Ajattele sitä, meidän merkitys, ja usko vie meidät kaikkialla.

Sieltä, kaikki muu että et yksinkertaisesti mukavia asioita. Älkää ymmärtäkö minua väärin, yhteiskunta olemme luoneet vaatii hieman enemmän kuin, että meidät hengissä, mutta mitkä niistä ovat tärkeitä ja mitkä niistä voidaan pudottaa tai vähennetään kohtuullinen määrä, tai koko. Sinun pitäisi esimerkiksi tarvitset lainaa maksuhäiriön raja 10000.

Suoja, lämpö, vaatteet, sähkö ja liikenne, nämä ovat asioita, jotka voidaan katsoa olevan välttämättömyys yhteiskunnassa, mutta realistinen.

Suojaa, on se todella välttämättömyys on kaksitoista huonetta, kolme autotalli autoille, kaksi-ja-puoli kylpyhuonetta ja täysi kellarikerros? Luulisin niin, jos sinun ja puolisosi on luotu noin kaksikymmentä lasta. Keskimääräinen perhe tarvitsee kodin, jossa on kolme makuuhuonetta, kylpyhuone, keittiö, olohuone, ja ehkä pesutupa, tämä perustuu perheen neljä. Muista, että suurempi kotiin, sitä enemmän se maksaa lämmitys -, jäähdytys -, sähkö -, ja yleinen ylläpito.

Mitä on sanottu noin kuusisataa tuhatta Hummeri! Tämä saa lainan maksuhäiriön 10000 (ainakin) täyttää erittäin merkityksellisiä. Koska me kaikki tiedämme nousevat polttoainekustannukset, miten se tekee sen ympäristöön, ja kukaan ei voi varaa maksaa ajoneuvon. Mutta silti, en tahdo nähdä enemmän ja enemmän autoja tiellä joka päivä, miksi? Ajoneuvon on yksi tarkoitus, saada joku pisteestä a pisteeseen b, ja ehkä saada henkilö takaisin kohta uudelleen. En usko, että kukaan tarvitsisi hummer tehdä se heille, jos olet itku, koska sinulla ei ole rahaa tämän tai että, mutta voit ajaa yksi näistä ajoneuvojen tiellä, harkitse yrittää myydä se ja löytää jotain vähän järkevämpää, mukava käyttää mini-van, jossa on kuusi sylinterinen moottori tekee niin paljon kuin hummeri olisi tehnyt, se on merkittävästi halvempaa ja mikä on kiitos, että autat ympäristöä.

Matkapuhelimet

Kyllä nämä ovat erittäin hyvä olla hätätilanteessa, tai jos Hummeri suoritat pitäisi rikkoa, kun olet maantiellä. Mutta oikeastaan se ei ole kaikki, että kauan sitten, että matkapuhelimet ei ole edes olemassa, ihmiset näyttivät hyvin ilman niitä. Kaikki vähän lisätoimintoja, jotka voidaan sijoittaa matkapuhelin voidaan nopeasti lisätä, ja jatkuvasti haluavat päivittää uusin, sitten heittää vanha, mutta edelleen käyttökelpoinen puhelin roskiin on turhaa. Miksi ei anna se, anna se joku tietää tai jopa kieltäytyä uusin ja harkita vanha, mitä sen on tarkoitettu, perusmuoto toistensa kanssa.

Vaatteet ja kaikki uusimmat muodista

Jotkut ihmiset voi olla tusina tai pari täysin toimiva kengät vaatekaappi, mutta silti täytyy vain olla missä uusin tennisskorna, joka maksaa sata ja kaksikymmentä dollaria tai enemmän, ja ostaa kengät, jotka maksavat niin paljon, että kasvava lapsi on naurettavaa. Pari tennis kengät 200 $ toimisi yhtä hyvin sekä sinulle ja lapsi, joka kasvaa ulos kengät vuoden sisällä. Kaivaa noin teidän vaatekaappi hieman, niin saatat huomata, että et itse ei tarvitse niitä lainkaan. Kalliita mekko tai puku, että olet juuri täytyy olla ja täytyy ottaa lainaa kanssa payment default 10000 (lainan maksu oletus 10000), olet koskaan aio käyttää sitä uudelleen tai oletko kenties jo jotain, että voisi toimia.

Lämmitys ja sähkö

Minun on myönnettävä, että nämä kaksi asiaa, minusta se olisi hyvin vaikea elää ilman, en halua olla kylmä ja pidän sähköisiä vempaimia. Mutta on olemassa tapoja säästää rahaa, jos olet kylmä heittää ylimääräistä kerrosta vaatteita. Termostaatti alas noin 20 astetta (C), tai pienempi, jos voit elää sen kanssa. Varmista, että ikkunat ja ovet ovat suljettu, ja pitää värmefilter puhdistettu ja vaihda ne tarvittaessa. Nämä ovat kaikki pieniä asioita, mutta se voi auttaa sinua säästää hieman rahaa. Jos et käytä tietokonetta, sammuta se, jotkut ihmiset eivät koskaan sulkeutuu niistä, ja se on vain tuhlausta sähköä. Kun kaikki nämä laitteet on kytketty pistorasiaan kuluttaa pienen määrän sähköä silloinkin, kun ne eivät ole käytössä. Kello on mikroaaltouuni, esimerkiksi, vaatii pieni määrä energiaa pitää käynnissä, irrota se ja on se vain kytkettynä, kun et käytä sitä.

Kuten että, se oli hieman välttämättömyystarvikkeita olemme kuin elävät olennot tässä maailmassa ja kuinka tärkeää on seurata talouttaan ja miten uskomattoman paljon erilaisia esimerkkejä ja vinkkejä ovat noin parantaa sen taloutta. Syy, miksi se on niin tärkeää, koska kaikki miljoonat ihmiset, jotka tänään elävät talouden ansträngdhet ja siten löytää se vaikea nauttia elämästä täysillä. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut jonkin verran!

Share.

About Author

Comments are closed.